phone 050673206

Overdreven snelheid in het verkeer

26 juli 2023

Wat is de mogelijke boete en bestraffing voor overdreven snelheid? Gratis advies van uw verkeersrechtadvocaat!

Als advocaat begrijp ik de ernstige gevolgen die te snel rijden kan hebben voor u en andere weggebruikers. In Belgiƫ is het belangrijk om te weten dat er duidelijke snelheidslimieten zijn en dat het overschrijden van deze limieten kan leiden tot zware boetes en andere straffen.

Als u wordt betrapt op te snel rijden, kunt u een boete krijgen die varieert afhankelijk van de snelheidslimiet die u hebt overtreden en de snelheid waarmee u reed. Dit kan variƫren van 53 euro tot maar liefst 4.400 euro.

Naast de boete kan te snel rijden ook leiden tot strafrechtelijke vervolging en kan het resulteren in punten op uw rijbewijs. Bij herhaaldelijke overtredingen van de snelheidslimieten kan uw rijbewijs zelfs worden ingetrokken of opgeschort.

Als u wordt opgeroepen om voor de politierechtbank te verschijnen vanwege te snel rijden, is het belangrijk om direct contact op te nemen met een ervaren advocaat. Als gespecialiseerde advocaat heb ik jarenlange ervaring in het behandelen van verkeersovertredingen en kan ik u bijstaan om de best mogelijke uitkomst te bereiken.

Ik werk nauw samen met u om de omstandigheden van uw zaak te begrijpen en u te voorzien van de nodige juridische bijstand in de rechtbank. Ik zal u ook helpen bij het nemen van de juiste stappen om uw rijbewijs te behouden en de gevolgen van te snel rijden te minimaliseren.

Dus als u wordt beschuldigd van te snel rijden en voor de politierechtbank moet verschijnen, neem dan direct contact op met ons kantoor. We staan klaar om u te helpen en te adviseren in deze moeilijke en stressvolle tijd.

Ontdek ook onze andere website over verkeersrecht waar u gratis uw boete kan laten berekenen in geval van Politierechtbank: www.beboet.be


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x